maanantai 6. heinäkuuta 2009

Ruusunkukkia ja ruokavieras

Vihdoinkin kauan odotetut ruusunkukat alkavat avautua! Nuppujaan availevat muun muassa Queen Elizabeth (ylin kuva), New Dawn (toisiksi ylin), Sweet Haze (3. kuva) ja suosikkini jonka nimestä mulla ei ole tietoa, mutta väri on erikoinen, hyvin vaalea sinertävänvioletti.









Vaikea väri kuvattavaksi niin sanallisesti kuin kamerallakin eli mulla ei ole tuosta ruususta vielä yhtäkään valokuvaa joka tekisi oikeutta kukan todelliselle olemukselle. Voitte vain kuvitella…

Tänään pihaani pistäyi pieni, rohkea ruokavieras, orava. Mansikat tuntuivat kelpaavan oikein hyvin, puoliraakoinakin.

Eipä siis tarvitse minun murehtia, että mihin käyttäisin kaikki marjat. Hyvä jos yhdenkään niistä saan kesän aikana omaan suuhuni! :) (En henno torjua oravaa.)

2 kommenttia:

  1. Jännän värinen tuo alimmainen ruusu, eipä ole tullut ennen vastaan. Tosi kauniin värinen.

    Meillä on mansikkamaalla pojan lelukäärmeet ja toistaiseksi ollaan saatu syödä itse kaikki mansikat. En halua laittaa verkkoja, mutta nuo käärmeet ovat tehonneet jo usempana vuonna.

    VastaaPoista
  2. Yritin tänään ottaa lisääkin kuvia tuosta erikoisen värisestä ruususta. Jos kuvista tuli onnistuneita, niin saatan laittaa jonkun niistä vielä tänne. On vähän harmi, etten tiedä ruusun nimeä.

    Loistava idea nuo lelukäärmeet! :) Ehkäpä minunkin täytyis kokeilla... Orava oli ilmiselvästi käynyt taas napostelemassa lisää marjoja.

    VastaaPoista